Om Net-Butik

Net-Butik.dk er en 100% danskejet virksomhed og vi har til huse i hjertet af København i Amaliegade.

Net-Butik er en del af en større software gruppe, hvilken bl.a. inkludere produkterne, Smarter-CRM Web-Regnskab, samt Web-Side. Vores fokus med disse produkter er at skabe de lette online værktøjer der er med til at gøre vores kunder hverdag meget lettere. Vi målretter os mindre og mellemstore virkomheder, men også større virksomheder kan drage fordel af vores muligheder. Alle produkter snakker samme sprog og kan dermed kobles sammen til større systemer eller et stort system med et kundesystem, regnskabsprogram, samt hjemmeside og webshop system. På den måde kan vores kunder spare en masse penge på at have forskellige systemer og vigtigst af alt, kan der spares tid på at skulle navigere frem og tilbage i disse!

Vores team består af 8 personer med forskellige kompetencer inden for virksomhedsdrift, udvikling, søgemaskineoptimering, online markedsføring, økonomi, salg og marketing.

Økonomisk Velfunderede

Vores virksomhed er sund og overskudsgivende og giver os dermed mulighed for konstant at udvikle vores systemer og dermed vækste. Vi brænder for at videreudvikle produkterne, men vi har altid et stort fokus på at holde vores løsninger lette og enkle at bruge.

Kompetente kræfter bag

Net-Butik.dk er udviklet bl.a. på baggrund vores kunders feedback.

I vores team sidder meget dygtige kompetencer inden for usability (brugervenlighed), søgemaskine optimering og web programmering

Net-Butik.dk
-en del af Smarter CRM ApS
Amaliegade 36
1256 København K
Danmark

CVR: 28 99 46 05

salg@net-butik.dk