Webshop til en brøkdel af prisen!

Med Net-butik's Webshop tilbud, kan du få en super flot Webshop, der normalt vil koste 10.000 - 50.000 kroner, for blot 49 kroner om måneden!!

Vi har designet en moderne og flot og skabelon, som du kan gøre brug af for blot som 49 kroner pr. md. Designet kan anvendes af private såvel som store virksomheder.

Selvom vores priser er lave, har vi et meget højt kvalitetsniveau.

Hvordan kan det være så billigt?

Net-Butik er en del af en stor software virksomhed. Vi lever af at have mange glade kunder. Det betyder at vi ikke behøver tjene stort på hver enkelt kunde, hvilket naturligvis kommer vores kunder til gode.

Net-Butik drives af et top professionelt team som ved en masse om online markedsføring, samt hvordan en hjemmeside skal opbygges for at have den bedste værdi. Vores løsning er meget gennemtænkt.

Stabil Hosting

Inkluderet i basis Net-Butik løsningen for 98 kr. per måned, er hosting af hjemmesiden. Hostingen sker i et af Danmarks største og mest sikre datacentre. Dermed er både hastigheden høj og hostingen stabil.

Backup

Vi tager hver nat backup af hele vores server i 3 niveauer.

Let redigering

Med Net-Butik.dk's basis Web-Side løsning, følger en flot hjemmeside, med et meget let redigerings system! Systemet er danskudviklet og vil kunne anvendes af alle. Tiden med at hyre en professionel programmør ind til disse opgaver er dermed forbi, med Web-Side.dk løsningen.

Vi har undladet overflødige menuer og funktioner og dermed skabt et CMS system (Content management system), som alle kan finde ud af. Det er ganske enkelt det mest enkle og effektive redigerings system på markedet!

Søgemaskine optimeret

Vores løsning er blevet bygget op således din webshop vil være vel modtaget i søgemaskinerne som Google, Bing, Yahoo mv. Net-Butik.dk's Web-Side løsning, arbejder blandt andet med URL's som består af din overskrift. Denne skabes helt automatisk ved oprettelse af nye sider. Ved at arbejde med ens overskrift og URL, giver du søgemaskinerne en nemmere mulighed for at finde dit indhold relevant. Du kan også rette i din URL, såfremt du skulle have en interesse i dette.

Du kan legeledes angive hvilke søgeord dine sider skal være optimeret mod. Disse kaldes også META tags. Sammen med META tags, kan du lave en META overskrift, samt skrive en META beskrivelse, som er den tekst dine besøgende vil se når de finder dig via eks. Google.

Brugervenlig hjemmeside

Det er meget vigtigt at webshoppen er brugervenlig og at give dine besøgende en nem adgang til navigering på siden. Det er ligeledes vigtigt at gøre kontaktmuligheden let tilgængelig. Vores løsning er opbygget således ovenstående funktioner er lette for dig at opsætte, hvilket giver dine besøgende en behagelig oplevels på dit site.

Øverst på siden i højre hjørne vil dit telefon nummer fremgå (Hvis du ønsker det) - Tlf. numre er én af de ting flest mennesker søger på hjemmesider.

Læg dit eget top banner ind

Du kan selv skifte dit topbanner, for dermed at give din webshop et unikt look og følelse for dine kunder.

Lækker forside Slider

Net-Butik leveres med en "Slider" funktion. Du kan således have op til 3 slides til at rotere på din forside, hvilket er med til at skabe noget dynamik. Dette giver en brugervenlig og en utrolig lækker effekt meget enkelt.